Ska du flytta?

En flytt, den kommer alltid med en massa måsten. Det gäller att planera din flytt så att den kan genomföras på ett smidigt sätt. Idag är det dock enklare än någonsin att flytta, eftersom det går utmärkt att anlita hjälp för flera olika delar. Det kan vara skönt att låta en flyttfirma ta hand om allt bärande och transporten av ditt bohag till exempel. Ibland kan de även packa allt åt dig. Sedan är det inte heller fel att ta in en städfirma för att göra flyttstädningen. Städcompaniet erbjuder flyttstädning i Malmö om det är där du bor.

Men sedan är det vissa saker du måste ta tag i själv, det finns det än så länge inga tjänster för.

Planera din flytt

Det finns som sagt vissa saker du måste ta hand om själv då du ska flytta. Bland annat måste du själv se till att göra en adressändring. Är det så att du har abonnemang på telefon, bredband med mera, så kolla då om dessa går att flytta med till nya stället, eller om de ska sägas upp och du måste teckna nytt. Samma sak gäller för ditt elavtal.

En annan sak du inte får missa, det är att kontakta ditt försäkringsbolag, för att flytta med din hemförsäkring. Har du inte en sådan, se då till att skaffa en i samband med du flyttar, det är en smart idé att ha!

5 Jul 2022