Rekrytering på annorlunda sätt

Kanske du verkar som gigmanager på ditt jobb och vill satsa på att göra en annorlunda rekrytering? Det vanliga inom rekrytering är att sätta samman en kravprofil, lägga ut en annons med det jobb som finns som sedan personer kan söka. Efter det så ska man göra ett urval, kalla till intervju samt anställa den person som är mest lämplig. Men det finns en annan väg att gå. Det går att göra rekrytering via GigStep, ett konsultbolag Malmö, som har en annorlunda process. Du hittar dem på www.gigstep.se.

Det som GigStep har, det är giggare och frilansare av olika slag, som är vana att ta korta eller långa uppdrag. Du kan då välja att låta en sådan jobba hos er, på det tilltänkta jobbet. Skulle det sedan vara så att personen i fråga passar bra, ja då kan ni välja att anställa. Annars är det bara att testa en annan giggare.

Hitta en ny medarbetare på bästa sätt

Det som GigStep föredrar att kalla sig, det är konsultbolag. Det framför rekryteringsbolag. Att välja att testa på en giggare eller frilansare att arbeta hos er, det går snabbare än att gå igenom en lång rekryteringsprocess. Skulle personen inte vara den du söker, så är det enkelt att få in en ny konsult. Bra mycket enklare än att anställa en person som sedan kanske inte passar och att börja om med den långa processen igen. 

Hos GigStep går det att hitta giggare för alla slags uppdrag och för den tid du behöver.

30 Dec 2022