Så gör du en bra flyttstädning

Jag har ju redan varit lite inne på detta med att flytta, det genom att ge bra tips hur man kan förbereda för en flyttfirma. Men efter flytten är det viktigt att inte missa att det ska städas. Du kan göra din flyttstädning i Örebro via en städfirma, eller så tar du tag i det själv. Ska du göra det på egen hand, så ska jag ge dig lite bra tips.

Det är viktigt att göra en bra flyttstädning. Dels ska du ju bli godkänd av din hyresvärd, sedan är det ju bra att lämna det rent och fint till nästa hyresgäst.

Planera din städning

Du kan börja med att göra en planering av din städning. Se även till att ha gott om tid för att göra denna städning. Det tar oftast längre tid än vad man tror. Du kan göra en egen checklista eller hitta en på nätet eller be hyrevärden om en. Där kan du se vad du ska göra och i vilka rum. Denna kan vara bra att checka av allt eftersom.

Se till så att du lämnat kvar allt du behöver ha för att städa, så att du inte tar med dig det då du flyttar. Du behöver ha allt från dammsugare till rengöringsmedel samt en pall eller stege för att nå överallt. 

När du inte har tid eller lust

Om du känner att du inte har tid eller lust, eller båda delar, så går det ju att låta en städfirma ta hand om din flyttstädning. 

29 Mar 2023