Hur du förbereder på bra sätt för flyttfirman

Att flytta är något som kräver mycket förberedelser. Från att packa ihop dina saker till att planera din flytt, det är lätt att glömma att planera för själva flyttfirman. Men på flyttdagen står din flyttfirma redo att flytta ditt bohag.. För att starta din flytt på rätt sätt så är det bra att ge din flyttfirma all den information de kan behöva ha. Du som behöver anlita en flyttfirma, du kan besöka www.flyttfirmarönninge.se. Se till att direkt tala om vilket datum det gäller och hur stort bohag det är du har som du vill få hjälp med att flytta. 

Packa på bra sätt

Såvida inte din flytt inkluderar packning, är det upp till dig att packa upp majoriteten av dina tillhörigheter ordentligt innan flyttfirman anländer. Se först till att du har rätt kartonger och tillbehör innan du packar. Märk även upp alla lådor med vilket rum de ska till så kan dina flyttgubbar ställa dem rätt direkt.

Tala om var flyttfirman ska parkera

Parkering – denna enkla men ack så viktiga detalj förbises ofta under flyttprocessen. Men lita på mig när jag säger att det kommer att vara något flyttfirman vill ha koll på flyttdagen. Mer än troligt kommer föraren att ringa dig på flyttdagen för att meddela dig att de är på väg och fråga var de ska parkera. Om du inte redan har löst det med en kontakt på flyttfirman, måste du se till att de har en plats att parkera sin stora lastbil.

14 Dec 2022